Guidene våre

Her finner du litt informasjon om guidene som jobber for Fram.


Cecilie Skog
Cecilie Skog

Cecilie har i løpet av de ti siste årene rukket å bli en av verdens mest profilerte eventyrere, og som  polfarer og tindebestiger har hun bygget opp mye kompetanse som vi drar nytte av i Fram.

Cecilie har guidet flere turer over Grønland og til Kilimanjaro samt en rekke andre fjell i Asia og Europa. Noen av disse turene har det blitt laget film og TV av, og du finner disse ved å søke på NRK og TV2 sine hjemmesider.

Sammen med Bjørn eier Cecilie Fram Expeditions as. Hun bor og jobber til daglig i Oslo.

Bjørn Sekkesæter
Bjørn Sekkesæter

Bjørn har jobbet sammen med Cecilie siden 2003, og sammen har de utviklet Fram til det det er i dag. Bjørn står for den daglige ledelsen, og er den andre eieren av Fram, og kontaktpunktet mot de fleste av turdeltagerne våre.

Siden 2009 har Bjørn krysset grønlandsisen flere ganger, og er i ferd med å planlegge sin 9. tur. Han har også vært på Kilimanjaro to ganger.

I tillegg til å planlegge og guide turer for Fram er Bjørn utdannet klatreinstruktør, og har holdt en rekke klatre- og fjellsportkurs opp gjennom årene.

Til daglig jobber Bjørn på Sørum, nord for Oslo.

Camilla Isaksen
Camilla Isaksen

Camilla har med en allsidige bakgrunn fra Arktis og Antarktis, og har mange sesonger som medarbeider på Union Glacier for ALE og på Svalbard for Basecamp Explorer.

Hun har vært med og guidet 3 turer over Grønland både for Fram og Børge Ousland, sist som ekspedisjonsleder for Fram i 2014.

Til daglig holder Camilla til i Kirkenes.

Christian Iversen Styve
Christian Iversen Styve

Christian er oppvokst på Voss, men de siste sju årene har han holdt til i hovedstaden og jobber til daglig som ekspedisjonsguru på Sportsnett der han utruster ekspedisjoner fra Norge og hele verden med utstyr.

Christian har guidet mye for Hvitserk, bl.a  3 skiturer over Grønland. Han har også krysset verdens vakreste arktiske øy, Baffin Island i Canada. Han har erfaring fra fjell-, bre-, og toppturer i Norge og utenlands, og har stått på toppen av Kilimanjaro tre ganger som guide og var i januar-14 på toppen av Aconcagua.

Marianne Larsen
Marianne Larsen

Marianne er utdannet intensivsykepleier, oppvokst i Telemark, men bor og jobber for tiden i Tromsø. Der er det masse flott natur for alle som liker friluftsliv, og fritida går mye til å benytte seg av disse mulighetene.

Marianne har alltid vært interessert i friluftsliv, og har vært på utallige turer rundt omkring i Norge. Hun har flere turer til mellom-Europa som har inkudert klatring, gåturer i fjellet og  terrengsykling. Hun trives også med å padle, stå Telemark og være på breturer, men aller best trives hun  på litt lengre skiturer. Marianne har vært på ski på Svalbard og på Baffin Island og i 2011 kryssa hun Grønland med oss i Fram.

Truls Wæraas
Truls Wæraas

Truls er en allsidig kar som har gjort mye spennende på egen hånd de siste årene. Han har gått Norge på langs, padlet fra Trondheim til Oslo, og har utalliuge turer i norsk fjellheim både sommer- og vinterstid. 

I 2014 var Truls med på "Tjukken og Lillemor"-prosjektet, og deltok på sin første Grønlandskryssing.

Med sin allsidige bakgrunn og erfaring fra nærings- og friluftsliv er han en meget habil guide som vi er stolte av å ha på laget.

Harry Tiller
Harry Tiller

Harry er oprinnelig fra Namsos i Nord Trøndelag, men holder til i Trondheim og jobber til daglig som journalist i Adresseavisen.

Han er en meget allsidig friluftsmann, som bl.a. liker å jakte ryper og elg, dykke i vannfylte grotter og på gamle skipsvrak

Han har ellers bakgrunn fra en rekke turer i norske fjell, både sommer og vinter, og i 2013 gikk han over Grønland sammen med oss i Fram.

Vegar Brandal
Vegar Brandal

Vegar har en allsidig bakgrunn, og har jobbet som guide gjennom mange år både for Fram og Hvitserk. Han har guidet mange turer til høye fjell både i Europa, Sør-Amerika, og Afrika, og gjennom de siste årene har han også vært med som guide på 3 turer over Grønland og 1 tur til toppen av Kilimanjaro.

Til daglig bor og jobber Vegar i Ulsteinvik.

Erlend Gjelsvik
Erlend Gjelsvik

Erlend er en meget allsidig friluftsmann med bred erfaring fra vinterturer og turer på høye fjell. Han har gått Annapurna Circuit i Nepal, besteget  Mount Kenya, Kilimanjaro, Mont Blanc og soloert Elbrus i Russland. Fritida bruker han mest på friluftsliv, klatring og ikke minst jakt.

I 2013 krysset han Grønland som guide for Fram, og er allerede i gang med å planlegge tur to som guide sammen med 2015-gjengen.

Til daglig bor han og jobber på Røros.

Ryan Waters
Ryan Waters

Ryan er en av verdens mest erfarne høyfjellsguider, og sammen med oss har Ryan vært med å utvikle noen av turene våre der han også er med som guide.

I 2009 krysset han Grønalnd sammen med bl.a. Cecilie og Bjørn, og i 2011 krysset han Antarktis med Cedilie. Ryan har flere bestigninger av Mt. Everest og andre 8000-metre, og har også vært på "7-summits", samt gått på ski til Nordpolen.

Til daglig holder han til i Boulder i Collorado, USA og driver sitt eget firma Mountain Professionals.