Fram Expeditions as

Fram Expeditions as er et lite norsk ekspedisjonsfirma som tilbyr noen få eksklusive turer, til eksotiske steder i arktiske strøk og på høye fjell.

Selskapet, som ble stiftet 12/12 2012, eies og drives av Cecilie Skog og Bjørn Sekkesæter. Navnet Fram er først og fremst knyttet til skuta som fraktet de store norske polarheltene til sine destinasjoner i Arktis og Antarktis. Navnet sier også noe om at vi ikke ønsker å stå i ro, men være i bevegelse enten oppover eller bortover, og at vi ønsker å nå målet vårt. 

Cecilie er en av verdens mest erfarne ekspedisjonsfarere, og har tatt med seg sin erfaring inn i selskapet, og sammen med Bjørn drives Fram etter filosofien om at deltageren er i fokus, detaljene er viktige, og at veien også er målet.

Firmaet har spesialisert seg på turene over Grønlandsisen og til toppen av Kilimanjaro, noe som gjør at ekspedisjonslederne og guidene våre har blitt spesialister, og har stor kompetanse på de turene de leder. 

I årene som kommer vil Fram utvide turtilbudet sitt noe, men skal fortsatt være det lille firmaet, med noen få turer, som kan tilby deltagerne det lille ekstra.