Ekspedisjonskurs 2018

Når:  7. - 11. mars 2018 

Hvor: Finse 

Ledige plasser: 12

Pris: 5 800,-
 

Ekspedisjonskurset er ment for deg som har lite eller ingen erfaring med vinterfriluftsliv, men som ønsker å bygge kompetanse for å kunne realisere egne drømmer, enten det er vinterturer i Norge eller du har lyst til å melde deg på en lengre tur, for eksempel en ekspedisjon over Grønland. 

Vi starter kurset inne på Finse 1222, med middag og en natt på hotellet, og gjør forberedelser før vi legger av gårde ut i vinterfjellet dagen etter.

Nederst på siden finner du utstyrsliste, samt andre dokumenter og informasjon som du kan laste ned, og som inneholder flere detaljer om kurset. 

Her er noen uttalesler fra tidligere deltagere:

"Ekspedisjonskurset var helt konge! Etter dette kurset har jeg blitt mer trygg og har lyst til å bygge videre på det jeg har lært. Profesjonelt opplegg og godt organisert. Forutsigbart med god informasjon i forkant. "
Kristine (19 år fra Stavanger)

"Dette kurset anbefales på det sterkeste til alle som kan lite om vinterfriluftsliv og som har lyst til å oppleve noen fantastiske dager i fjellet med dyktige instruktører. Kurset har ført til at jeg har truffet mange hyggelige mennesker som jeg kommer til å ha kontakt med videre og reise på nye turer  sammen med.  Etter kurset har jeg enda mer lyst til å dra på tur, bl.a. over Grønland :-)"
Kristin (34 år fra Skien)

"Dette var et kjempespennende og lærerikt kurs. Jeg lærte masse, samtidig som vi var på skitur i  fantastisk natur. Kunnskapsrike guider med godt humør gjorde sitt for at dette ble vinterens store opplevelse. Dette kan jeg virkelig anbefale til alle som vil ha en trygg start på vinterfriluftslivet sitt."
Ole Tom (40 år fra Kristiansand)

  • Ekspedisjonskurs - Utstyrsliste
    Dette er utstyrslista som vi anbefaler til dette kurset. Last den ned og skriv den ut. Trenger du å kjøpe utstyr så kan du kontakte oss. Vi har gode avtaler med flere leverandører.
  • Ekspedisjonskurs - Dagsprogram
    Her finner du et tentativt dagsprogram som forklarer hva vi ønsker å gå igjennom de 5 dagene vi er sammen.