Utstyr

Når man skal reise til Afrika, så er det nærliggende å tenke at: "Nå blir det varmt", og det blir det selvfølgelig også....

 

Det som er viktig å være klar over er at turen til toppen av Kilimanjaro går gjennom mange klimasoner. Man starter nede i en varm og fuktig regnskog, beveger seg gjennom landskapet oppover på fjellet, og ender opp på toppen av en tørr og kald topp der det godt kan vær full vinter. Derfor må man være utstyrt for det meste av vær, og dette bærer utstyrslista vår preg av.

Hvis du har vært på tur i den norske fjellheimen eller tilsvarende, så vet du hva slags utstyr du bør ha med deg, og en tur til Kilimanjaro er ikke helt ulik. Har du klær og utstyr for en litt regntund høstdag i norske fjell, eller en kald vinterdag på tur i marka, så har du sannsynligvis allerede det utstyret du trenger for denne turen.

Vi har illustrert utstyrslista slik at det skal være litt lettere å forstå hva vi mener, men har du spørsmål så tar du kontakt med oss.

Utstyrslista er under konstant revisjon siden det skjer både nyutvikling av utstyret, samt at vi justerer når vi får inn gode forslag til endringer. I såfall gjør vi deltagerne våre oppmerksom på endringene, slik at alle vet hva slags krav vi stiller.