Om turen over Grønland

"En tur over Grønland er som å oppsøke eventyret, for så å bli en del av det. Det er en opplevelse for livet, en tur du aldri vil glemme, og den vil være med å prege deg også etter at den er over."

Din tur?

Vi i Fram har siden 2009 arrangert årlige turer over grønlandsisen, og nå kan du melde deg på din tur. Vi anbefaler å melde seg på i god tid i forveien, gjerne over et år før turen starter, slik at du har god tid til å forberede deg både mentalt og fysisk.

Vi har sagt at alle som ønsker det kan klare å krysse Grønland. De aller fleste vil klare å trene seg opp i løpet av ett år. Ved å gi deg selv god tid til forberedelser skaper du gode forutsetninger for å lykkes med denne omfattende og krevende turen. 

I løpet av de årene vi har arrangert turer over isen, har vi sammen med deltagerne våre skapt opplevelser og minner som de vil ha med seg resten av livet. Vi ønsker at flere skal få oppleve fantastiske Grønland, og hvis du ønsker å være med oss på tur, er du bare noen få steg unna ditt eventyr. Du finner detaljert informasjon om neste års ture under linken Grønland 2018.

Hvis du lurer på hva det vil si å krysse isen med oss, så finner du svar på mange spørsmål under linken Spørsmål om grønlandsturen. Har du flere spørsmål vil vi gjerne høre fra deg.